loading

Business > SMATV > Multimedianetwerk
 NL EN
search
GSO Multimedianetwerken 

Onafhankelijk van de aanbieder is er een infrastructuur nodig in het complex. Heden ten dage wordt alleen die infrastructuur aangebracht waarvan een dienstenleverancier beschikbaar is, terwijl de kans groot is dat glasvezels in de nabije toekomst worden aangebracht, dat er steeds vaker hulpbehoevende bewoners zijn of komen welke zullen moeten communiceren met de thuiszorginstanties en hiervoor weer een infrastructuur verlangen.

Door een multimedia infrastructuur aan te brengen is het complex de komende 30 jaar gereed voor elke denkbare dienstenleveranciers zonder opnieuw bekabeling aan te hoeven brengen in het complex. 

Deze multimediakabel is een samengeslagen kabel met een coaxkabel (geschikt voor GSO en analoge RTV) een UTP kabel (een computerkabel voor een intern netwerk voor alle huidige IP diensten als internet, VoIP, IP intercom, zorgdiensten en domotica) en een Fiber duct (een ledig buisje waar een glasvezel in kan worden geblazen).

Hiermee is het gebouwnetwerk minimaal de komende 30 jaar geborgd.
Wanneer het Multimedianetwerk wordt aangebracht wordt elke woning voorzien van een GSO aansluiting, een UTP Wall-outlet en een fiber-duct welke wordt afgemonteerd in een kastje in de meterkast.

 
 
 
 
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign