loading

Business > Wholesale
 NL EN
search
  • 821636 BluBox SOTx
    SPAUN multiswitches en optisch satelliet
  • Televes TV ontvangststation
    Televes head-end materialen
  • Ikusi IP-TV systemen
  • Schotel en antenne materialen
  • PCT connectoren
Naast het realiseren van end-to-end projecten leveren wij als groothandel nagenoeg alle materialen voor coax- en glasvezelnetwerken. Dit kunnen materialen zijn welke worden gebruikt om TV zenders (digitaal) op een coaxnetwerk, UTP netwerk of glasvezelnetwerk te genereerden. Dit kunnen ook de R/TV einddozen, splitters of versterkers zijn in een coaxnetwerk of Coaxdata oplossingen om een coaxnetwerk geschikt te maken voor internet. Zelfs buitenantennes (o.a. voor DVB-T / Digitenne), vakwerkmasten en zwiepmasten behoren tot de mogelijkheden.    

Het Spaanse merk Televes distribueren wij inmiddels vanaf 2006 exclusief in Nederland. Televes fabriceert alles op  het gebied van schotels, antennes, versterkers, multiswitches, head-end materialen, Coaxdata materialen, meetapparatuur, coaxkabel enzovoorts.

Het Duitse merk Spaun leveren wij al meer dan 20 jaar exclusief in Nederland.
Spaun fabriceert versterkers, multiswitches, verdelers en satelliet glasvezelmaterialen.

Ikusi wordt door ons sinds 1995 in Nederland gedistribueerd. Ikusi is een Spaanse fabrikant van head-end materialen en heeft op dit moment het meest universele TV ontvangststation ontwikkeld.

Het vaak kleinste onderdeel is net zo belangrijk als alle actieve apparatuur, de connector. PCT fabriceert diverse connectoren welke als beste in de markt worden gezien. PCT is een Amerikaanse fabrikant welke hele specifieke compressie connectoren heeft ontwikkeld.

Bezoek onze webshop met alle Televes, Spaun, Hertzinger coax, PCT producten.
 
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign