loading

Business > Wholesale > EnGenius internet equipment
 NL EN
search
EnGenius WiFi - Slimmer WiFi

Hertzinger biedt nu een revolutionaire EnGenius WiFi oplossing gebaseerd op een roaming techniek. De oplossing is net zo simpel als effectief... in elke kamer eindelijk goed WiFi signaal.


EnGenius EMR-3000 WiFi Router
De EnGenius WiFi oplossing is gebaseerd op een roaming techniek. De oplossing is eigenlijk net zo simpel als deze effectief is, namelijk je creëert een WiFi lus met een bypass. Voor installateurs die ook televisiedistributienetwerken aanleggen: de huidige WiFi distributie techniek is gebaseerd op een rijgsysteem, het nieuwe WiFi systeem op een sternetwerk waarbij de verschillende nodes onderling ook nog eens gekoppeld zijn. Het Wifi signaal ‘zoekt’ dan altijd de meest betrouwbare en snelste route naar het media-apparaat.

Overal waar slecht WiFi bereik is plaats je een EnGenius Mesh router, deze maakt automatisch contact met de andere routers. Vanaf dit moment heeft uw klant in het gehele huis (of kantoor) goed WiFi bereik en hoeft nergens opnieuw in te loggen.

EnGenius EWS-1025CAM IP Beveiligingscamera
Wanneer je één of meerdere EnGenius EMR3000 WiFi Access Points hebt en je wilt ook een camera in je huis of kantoor dan kun je deze zeer eenvoudig uitbreiden door de EnGenius EWS1025CAM toe te voegen aan het systeem.
De EnGenius camera hang je op de positie die je wilt (zonder bekabeling !!). De camera maakt automatisch verbinding met het Mesh netwerk van de EMR3000. Hiermee breidt je het unieke WiFi router systeem voor in huis of in een kleine kantooromgeving uit met camera’s die je overal online kunt bekijken. De camera’s hebben eveneens een Dual-band (2.4 & 5GHz) WiFi Access Points (!) welke werkt met de “fast-roaming” technologie waardoor je zonder onderbrekingen van het ene naar het andere Access Point  overschakelt (alles met 1 WiFi naam en 1 wachtwoord). De camera maakt onderling verbinding door gebruik te maken van Mesh techniek. Er hoeft geen kabel te worden getrokken naar de camera, deze maakt contact met de EnGenius EMR3000 router.


EnGenius EWS-871AP WiFi Access Points
De Engenius EWS-871AP WiFi Access point zorgt voor een perfect WiFi bereik en biedt internet access voor 200 apparaten. Eenvoudig te configureren en te implementeren in een EnGenius Mesh netwerk. EnGenius EWS Access points worden automatisch herkend en kunnen door middel van web based management software direct worden geintegreerd in het netwerk.

Bel 033 - 4610337 of stuur een mail voor meer informatie over slimmer WiFi met EnGenius


Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign