loading

Business > Snel internet in buitengebied > Snel Internet buitengebied Renswoude
 NL EN
search
Snel Internet Renswoude
Nu is er de mogelijkheid tot snel internet in de omgeving van RENSWOUDE in het dekkingsgebied volgens de afbeelding (klik op de afbeelding voor een meer gedetailleerde kaart).
 
Een supersnelle internetverbinding zodat u en uw gezin volop gebruik kunnen maken van het internet. Niet alleen regulier internet maar ook internetdiensten als Netflix, YouTube filmpjes en Uitzending gemist zijn nu mogelijk. Internet met een vaste bandbreedte en zonder volume. Downloaden zoveel als u wilt. 

Op de mast van Allurecamping De Lucht zijn antennes geplaatst waarop een internet aanvoer beschikbaar is. Wanneer een speciale ontvangst-antenne op de mast wordt gericht kan hiermee verbinding worden gemaakt met de Hertzinger internet-aanvoer.
 
De internetverbinding wordt tot stand gebracht door een straalverbinding. De verbindingen zijn beschikbaar op de mast van Allurepark De Lucht en zijn nagenoeg altijd beschikbaar (99,8%), niet weersafhankelijk en zeer betrouwbaar.
Van belang is dat u vanaf uw huis vrij zicht heeft tot de mast van Allurepark De Lucht.


  1. Woont u in het rood of blauw gearceerde gedeelte gebied en heeft u vrij zicht vanaf uw huis (of dak) dan kunt u gebruik maken van deze internet mogelijkheid!
  2. Woont u in het rood gearceerde gebied en heeft u geen vrij zicht naar de mast dan kunnen wij een (kosteloze) meting uitvoeren om te kijken of er toch een goede verbinding gemaakt kan worden.
  3.  Woont u in het blauw gearceerde gebied en heeft u geen vrij zicht naar de mast dan is het helaas niet mogelijk van deze internetverbinding gebruik te maken. Twijfelt u dan komen wij (kosteloos) een meting uitvoeren.
  4.  Woont u net buiten het blauw gearceerde gedeelte en denkt u vrij zicht te hebben naar de mast? Dan kunnen wij een (kosteloze) meting verrichten.
Kosten Internet connectie (initieel en eenmalig)   € 329,00
Straalverbindingsantenne, WiFi modem, 20 meter outdoor kabel, 2 meter mastje, set muurbeugels (15 cm).

Maandelijkse kosten
 - 20/20 Mbps Internet - 35,00 euro
 - 30/30 Mbps internet - 42,50 euro
 - 50/50 Mbps internet - 50,00 euro

(Alle prijzen zijn exclusief BTW).

Klik hier voor meer informatie
 
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign