loading

Business > Fibre optic networks
 NL EN
search
 •  Hertzinger Glasvezel netwerken
 • Glasvezel modem ONT

   Televes GPON Glasvezel modem ONT
 • Zorgeloos WiFi op de camping

   Televes GPON Glasvezel server OLT
 • Televes Optische LNB
 • Televes GPON EDFA

  Televes GPON EDFA versterker - combiner
Glasvezel Netwerken
Wanneer er geen (coax) infrastructuur aanwezig is of wanneer deze aan vervanging toe is, dan is een glasvezelnetwerk de uitkomst.  

Een glasvezel netwerk kan worden toegepast op bedrijventerreinen, woongemeenschappen, buitenwijken en tegenwoordig ook in wooncomplexen en bedrijfsgebouwen.

Het netwerk kan worden aangelegd als Point to Point netwerk, waarbij alle vezels in 1 of meerdere centrale locaties bijeenkomen (A-POP) of als G-PON netwerk (Gigabit Passief Optisch Netwerk) waarbij verdelers in het veld of op de verdiepingen worden aangebracht. Ook een G-PON netwerk kan als Point to Point netwerk worden aangebracht. Hierdoor is het netwerk universeler en kan toch gebruik worden gemaakt van de voordeligere centrale G-PON apparatuur.

Televes heeft met de introductie van hun G-PON lijn een uiterst compact en technisch hoogstaande FTTX  oplossing ontwikkeld. Deze G-PON oplossing is specifiek ontwikkeld voor de kleine en middelgrote netwerken (van 20 tot 4000 aansluitingen). Op de OLT server kunnen per G-PON uitgang 64 gebruikers worden aangesloten en de basis-unit beschikt over 8 GPON uitgangen (totaal maximaal 512 aansluitingen met 1 server). Wanneer er meer dan 512 aansluitingen zijn kan een grotere server worden ingezet/
Met deze G-PON oplossing is het systeem gereed voor Tripple play ( Data, TV, Telefonie) over 1 vezel. Met 2,5 Gbps /1,24 Gbps downstream / upstream een oplossing ook geschikt voor de toekomst.
 
Klik hier voor de Televes G-PON glasvezel brochure.

Deze Glasvezel pagina’s op onze website zijn nog in ontwikkeling.
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign