loading

Business > Snel internet in buitengebied > Straalverbindingen buurtschappen
 NL EN
search
Straalverbindingen buurtschappen
Woont u in het buitengebied en bent u verstoken van een snelle internetverbinding?
Dan is een straalverbinding de uitkomst !! 

Samen met uw buren is het mogelijk een straalverbinding tot uw buurtschap aan te brengen. Vanaf een mast of hoge(re) locatie wordt een hoofd-ontvangstantenne geplaatst. Elke woning die ook voorzien wil worden van goed en snel internet richt zijn eigen straalverbindingsantenne naar de locatie van de hoofd-antenne. De locatie van deze hoofd-antenne kan een hoger gelegen gebouw zijn of een antennemast waar vanaf een zichtverbinding gemaakt kan worden naar één van onze opstelpunten.

Op uw huis wordt een kleine ontvangst-antenne met een diameter van 10~15 cm op een mastje of aan de schoorsteen geplaatst welke een zichtverbinding heeft met de hoofd-antenne. Deze afstand kan oplopen tot wel 5 kilometer, mits er maar een vrij-zicht-verbinding tot stand kan komen. Via een modem/router welke wordt geplaats in uw woning is snel (WiFi) internet beschikbaar.

De aangeboden internetsnelheden lopen van 10Mbps tot 200Mpbs per aansluiting!

Voorafgaand komen wij de situatie opnemen en kunnen hierna aangegeven of de verbinding tot stand gebracht kan worden, deze site-survey is altijd vrijblijvend. Samen met u zullen we gezamenlijk de woningen in uw buurtschap enthousiasmeren om ook gebruik te maken van deze mogelijkheid tot snel internet.

Deze aangeboden straalverbindingen zijn heel stabiele, snelle en betrouwbare internet oplossingen. In nagenoeg alle gevallen veel voordeliger dan de aanleg van glasvezelnetwerken.

Internet / Straalverbindingen voor buurtschappen / Buitengebied
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign