loading

Business > Internet and WiFi park en camping > Internet via Coax
 NL EN
search
Internet over coax WiFi over coax

Heeft u een bestaand coaxnetwerk? Dan is onze Televes "Internet over Coax" de ideale oplossing.
Alle (oude) coaxnetwerken kunnen opgewaardeerd worden zodat deze geschikt zijn voor de Televes Internet over coax apparatuur en bestaande versterkers hoeven niet vervangen te worden!

Zeer eenvoudig worden er één of meerdere Televes CoaTeleves Coaxdata - WiFi over coax - Internet over coaxxdata masters geplaatst, centraal in het coaxnetwerk (waar vaak ook het TV ontvangststation is geplaatst). Na renovatie van het netwerk en plaatsing van de Televes Coaxdata masters is op alle coaxiaal aansluitingen het internetsignaal beschikbaar en moet “alleen” nog worden omgezet. Dit wordt gerealiseerd door een Televes Coaxdata modem te plaatsen bij elk chalet/bungalow of bij elke gebruiker/eigenaar/huurder die dit wenst. Er zijn diverse scenario’s mogelijk waarbij niet alle chalets direct met een modems voorzien hoeven te worden maar dit kan ook over meerdere jaren worden verdeelt.
 
Televes Coaxdata modem beschikt tevens over een WiFi Access Point wat ervoor zorgt dat er in het chalet draadloos internet beschikbaar is. De Televes Coaxdata modem in de woning is tevens voorzien van drie maal een RJ 45 aansluiting (vaste internet aansluiting) voor aansluiting van een laptop of bijvoorbeeld voor een huisautomatisering systeem.

De Televes Coaxdata apparatuur is volledig op afstand programmeerbaar en uitleesbaar, zowel op SNMP als hoogfrequent. 

De afgelopen 3 jaar hebben wij meer dan 8.000 woningen/chalets voorzien van onze Televes Coaxdata oplossing, verdeelt over meer dan 100 parken en campings.

De Televes internet over coax oplossing is de meest betrouwbare en bedrijfszekere manier om goed en snel WiFi aan uw gasten te leveren. Een internetsysteem waarbij u en uw gasten zijn gegarandeerd van een goede en onbezorgde werking.

 

Televes Coaxdata master/slave met SFPTeleves Coaxdata master/modemTeleves Coaxdata WiFi modem
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign