loading

Business > Internet and WiFi park en camping
 NL EN
search
  •  Hertzinger WiFi Access Point
  • Internet op de camping
     Hertzinger WiFi op de camping
  • Zorgeloos WiFi op de camping
     Hertzinger WiFi waar u wilt
  • Hertzinger WiFi werkt altijd
  • WiFi internet
Internet en WiFi

De aanwezigheid van Internet of WiFi speelt bij veel gasten een belangrijke rol in de keuze voor de camping, park of hotel. De gasten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit. Elk anderhalf jaar verdubbelt het internetgebruik zich. Enkele jaren geleden beschikte een gezin op vakantie over één laptop, momenteel beschikt een gezin van vijf over minimaal 8 “WiFi aangesloten devices”.

Wij bieden u betaalbaar en stabiel WiFi internet aan, niet alleen voor in 2017, maar ook voor de komende jaren. Onze internetsystemen worden volledig gemanaged waarmee wij voor u de meest optimale combinatie kunnen maken tussen het aantal gasten, de internet aanvoer (back-bone) en het aantal WiFi Access Points. Het managementsysteem wordt één maal per jaar bijgesteld naar de dan optimale situatie.

Met deze oplossing kunnen al uw gasten (gratis of betaald) gebruik maken van het WiFi internet via een landingspagina. Deze landingspagina wordt volledig naar uw hand gemaakt met alle informatie van uw camping of hotel.

Kijk voor meer toegespitste informatie in het keuze menu,
klik hier voor onze WiFi Internet Brochure of neem vrijblijvend contact met ons op.

Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign