loading

Business > Hospitality TV systems
 NL EN
search
  • Digitale televisie van HERTZINGER

  • IP-TV van HERTZINGER
  • Digitale televisie van HERTZINGER
  • Digitale televisie van HERTZINGER
  • Digitale televisie van HERTZINGER
Digitale TV
Het toepassen van digitale TV heeft vele voordelen, de zenders kunnen in HD worden aangeboden, de zenders bevatten programma-informatie, er zijn nauwelijks storingen (ruisbeeld e.d.) en het is voordelig. Met een eigen TV ontvangstation ben u “in-control” over de inhoud.

De gewenste TV zenders worden met een modern TV ontvangststation (centraal geplaatste apparatuur) ontvangen via satelliet, via Digitenne, via kabel (o.a. Ziggo) of via glasvezel waarbij ook een mix kan worden gemaakt. Voor deze aanvoer wordt een collectief zakelijk abonnement afgesloten met de verschillende partijen (aanvoer) zodat alle zenders op een legale manier worden afgenomen.

Samen met u zoeken wij naar de beste distributie methode. De zenders kunnen in ‘normale’ digitale techniek worden doorgestuurd (DVB-C of DVB-T), op basis van IP-TV techniek of een combinatie hiervan.

Ook zijn alle TV distributie technieken te gebruiken voor alle netwerken. Vanzelfsprekend is de ‘normale’ digitale TV over een coaxnetwerk of glasvezelnetwerk maar wij kunnen deze ‘normale’ digitale TV zenders ook distribueren over een (bestaand) UTP netwerk. Dit zelfde geldt voor IP-TV; deze zenders worden normaliter allen over een UTP netwerk of glasvezelnetwerk gedistribueerd maar wij kunnen IP-TV zenders ook over een (bestaand) coaxnetwerk distribueren.
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign