loading

Business > SMATV > GSO en Domotica
 NL EN
search
GSO Domotica 
Wanneer er een GSO/LAN netwerk of een multimedianetwerk aanwezig is of wordt aangebracht kan hier eenvoudig een Domotica systeem (huisautomatisering) aan worden toegevoegd op basis van IP (Internet Protocol).  

Ons Domotica systeem is uitermate geschikt om woningen en gebouwen voor een gedeelte of in zijn geheel te automatiseren. Of het nu gaat om energiebesparende functies, als raam open radiator dicht en zonwering sluiten of juist open of automatische schakelingen van licht, afzuiging, deuren enzovoorts, dit Easy domotica systeem is hiervoor uitermate geschikt.

Wanneer het gaat om eenvoudige eengezinswoningen of de meest luxueuze maisonnette woning er is altijd een passend Easy domotica systeem leverbaar. Het hart van het Easy domotica systeem is de centrale. Vanuit de centrale worden de schakelrelais, voelers, bedieningsschermen en aansturing van motoren aangesloten. De bedieningspanelen zijn er in verschillende uitvoeringen, een Easy OLED paneel is het meest eenvoudige type, het Easy T700 bedieningspaneel is het meest geavanceerde   type. Ook zijn alle Easy domotica systemen volledig via een iPhone, iPad of Smartphone te bedienen en uit te lezen.

Er zijn veel automatiseringssystemen op de markt, veelal toegespitst op alleen het desbetreffende product (bijvoorbeeld zonwering schakeling bij licht in combinatie met wind). Het Easy domotica systeem combineert alle schakelingen tot een geheel. Voorwaarden aan deze schakelingen (licht, temperatuur, beweging, wind) kunnen door elkaar heen aan alle schakelingen worden toegekend. Dus geen ingewikkeld beheer en allerlei verschillende, niet te combineren, fabrikanten maar één systeem.

In tegenstelling tot alle andere domotica leveranciers is het Easy uitermate eenvoudig locaal of op afstand door onze front-desk te programmeren.
 
Doordat er bij dit Easy domotica systeem geen gebruik wordt gemaakt van PC’s of servers maar alles “embedded” is uitgevoerd en doordat er met het Easy domotica systeem al meer dan 15 jaar ervaring is, is dit een van de meest betrouwbare domotica systemen op de markt.

Wanneer er camera’s in het complex (of woning) zijn aangebracht kan dit Easy systeem deze camera’s ook op de iPhone, iPad of Smartphone weergeven: Alle systemen kunnen bij het Easy systeem worden gecombineerd.

Het Easy domotica systeem kan bij bepaalde voorwaarden een SMS versturen, bijvoorbeeld: De ketel voor collectieve verwarming valt in storing en de huismeester ontvangt direct een SMS.
 
 
 
 
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign