loading

Business > SMATV > Camera beveiliging
 NL EN
search
GSO Camerabeveiliging 
Wanneer er een GSO/LAN netwerk of een multimedianetwerk aanwezig is of wordt aangebracht kan hier eenvoudig een Camerabeveiligingssysteem aan worden toegevoegd. Doordat het netwerk toegankelijk is via het Internet zijn de camera’s op afstand te bekijken.   
Camera’s op gestapelde woningen worden toegepast voor verschillende doeleinden:
 • Moderniseren van oude halofoon(intercom).
  Er wordt een camera bij de entree geplaatst en deze wordt toegevoegd aan het TV netwerk. Wanneer er wordt aangebeld bij een bewoner kan deze op de TV zien wie er voor de deur staat.
 • Beveiliging entrees, parkeergarages en/of liften
  Diverse camera’s worden geplaatst op strategische punten waardoor bijvoorbeeld een parkeergarage continu kan worden bekeken. De camerabeelden worden opgeslagen en automatisch gewist na 14 dagen. Indien er in de tussentijd een calamiteit heeft plaatsgevonden kunnen de camerabeelden (op afstand) worden bekeken en separaat worden opgeslagen.
  Wanneer er regelmatig problemen zijn in een lift, kan hier een camera worden geplaatst (draadloos) zodat ook hier calamiteiten kunnen worden bekeken. 
 • Sociale controle
  Op bijvoorbeeld de speelplaats en de in  de omgeving van de entrees worden camera’s geplaatst. Deze camera’s zijn ook zichtbaar voor de bewoners op het TV systeem of via het internet. Door de TV aan te zetten kan de bewoner zijn of haar kind zien spelen op de speelplaats. Alle beelden kunnen ook worden opgeslagen en later worden teruggekeken.
 
Voor elke omgeving of situatie is een camera beschikbaar, buitencamera’s, molest ongevoelige camera’s, dome camera’s, mini camera’s, camera’s gecombineerd met infrarood en camera’s met kenteken registratie.

Bij projecten waar inmiddels camera’s zijn geïnstalleerd blijkt er een zeer hoge tevredenheid vanuit de bewoner, veilig gevoel en sociale controle. Waar veelvuldig molest voorkwam is het molest gereduceerd met wel 80% ! Waar hangjeugd zich ophield in entrees zijn deze verdwenen (dit in combinatie met een geluidsysteem). 
 
 
 
 
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign