loading

Consumer > Who is Hertzinger
 NL EN
search
Op 3 oktober 1986 heb ik het bedrijf opgericht om destijds draaibare schotelantennes te verkopen en te installeren voor huishoudens die verstoken waren van kabel TV en meer wilde ontvangen van alleen Nederland 1 en Nederland 2. Toen RTL Veronique (nu RTL-4) werd opgestart en via satelliet ontvangen kon worden werd satellietontvangst een serieuze  markt in Nederland.

Door de jaren heen werden er steeds meer producten uit het buitenland geïmporteerd en werden er meer medewerkers aangenomen, ons bedrijf verschoof naar het uitvoeren van professionele installaties voor campings, hotels en gestapelde huurwoningen. Sinds 1998 werd de behoefte van woningbouwcorporaties steeds groter om een alternatief te verzinnen om schotels aan de gevel te voorkomen. Samen met een markpartij en ASTRA hebben we in 2000 het Satellietplatform opgericht. Een van de doelstellingen was om  het GSO principe (Gemeenschappelijk Satelliet Ontvangst) te promoten.

Vanaf dat moment hebben wij ons meer en meer toegespitst op GSO installaties met bijbehorende netwerken en diensten. Vanaf 2004 hebben wij de status kabelexploitant en regelden TV signalen voor nagenoeg alle glasvezelnetwerken in Nederland (deze activiteit hebben we per 1 september 2009 overgedragen aan Reggefiber/KPN).   

Doordat er in de woningbouwprojecten veelvuldig Multimedianetwerken werden (en nog steeds worden) toegepast werd de behoeft voor IP gerelateerde producten steeds groter. Een intercomsysteem (deur video) laten functioneren op IP waardoor het mogelijk hetzelfde Multimedianetwerk te gebruiken is inmiddels werkelijkheid geworden en zijn er in 2 jaar meer dan 2500 woningen voorzien van een IP intercom “over” het GSO netwerk.

Huisautomatisering is ook een van de producten die de afgelopen jaren door ons is opgenomen en welke gebruik maken van het Multimedianetwerk en in nieuwbouw of renovatie makkelijk ingezet kunnen worden. Niet alleen om de verlichting of zonwering te bedienen maar ook “raam open radiator dicht” functionaliteiten bevat.   

Eind 2009 hebben we alle activiteiten in een nieuw pand mogen onderbrengen waar de front-office in een controlecentrum onze GSO, TV, internet, telefoon en internet via satelliet klanten kunnen bedienen. De projectwerkzaamheden, verkoop GSO, verkoop aan installateurs, werkvoorbereiding en techniek in één kantoortuin werkzaam zijn waarbij de communicatielijnen zo kort mogelijk gehouden worden. Daarnaast hebben we op de 2e verdieping een ruimte voor training en diverse demonstratieruimtes.
 
 
 
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign