moment...

Zakelijk > Internet via satelliet > Binnenvaart
 NL EN
zoek
  binnenvaart
Internettoegang wordt steeds belangrijker en er is steeds meer volume nodig. Tot op heden een lastige situatie voor bijvoorbeeld de binnenvaart. In veel gevallen is de enige aanwezige verbinding, UMTS, niet toereikend genoeg om te voldoen aan de grote informatiestroom die vandaag de dag nodig is.

In veel gevallen is er zelfs helemaal geen UMTS verbinding beschikbaar omdat de binnenvaart schepen niet dicht genoeg bij een UMTS mast aanwezig zijn en dus verstoken blijven van internet toegang.

Binnenvaart schepen die ook varen in het buitenland krijgen te maken met “dataroaming” of verschillende UMTS abonnementen per land.
Internet abonnement
Er zijn twee pakketten beschikbaar, het “Entree-pakket” en het “Profi-pakket”, afhankelijk van het verbruik. Het Entree-pakket heeft een verbinding van 6Mbps en een dowloadvolume van 3Gbyte per maand, met het Profi-pakket beschikt men over een 10Mbps verbinding met een downloadvolume van 10Gbyte. Wanneer de download wordt overschreden kan er online extra volume worden besteld.

Bekijk hier het ontvangstgebied van de satelliet.

Bekijk hier de prijzen.


Als extra service is de dienst “Freezone” beschikbaar waarbij ’s nachts (tussen 24:00 en 06:00 uur) ongelimiteerd gedownload kan worden. Dit volume wordt niet bij het reguliere volume meegeteld.

Meer informatie
 
 
 
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign