moment...

Zakelijk > Internet en WiFi park en camping > Internet over Coax
 NL EN
zoek
Internet over coax WiFi over coax

Heeft u een bestaand coaxnetwerk? Dan is onze Televes "Interet over Coax" de ideale oplossing.
Alle (oude) coaxnetwerken kunnen opgewaardeerd worden zodat deze geschikt zijn voor de Televes Internet over coax apparatuur en bestaande versterkers hoeven niet vervangen te worden!

Zeer eenvoudig worden er 1 of meerdere Televes CoaTeleves Coaxdata - WiFi over coax - Internet over coaxxdata masters geplaatst, centraal in het coaxnetwerk (waar ook het TV ontvangststation is geplaatst). Na renovatie van het netwerk en plaatsing van de Televes Coaxdata masters is op alle coaxiaal aansluitingen het internetsignaal beschikbaar en moet “alleen” nog worden omgezet. Dit wordt gerealiseerd door een Televes Coaxdata modem te plaatsen bij elk chalet of bij elke gebruiker/eigenaar/huurder die dit wenst. Er zijn diverse scenario’s mogelijk waarbij niet alle chalets direct met een modems voorzien hoeven te worden maar dit kan ook over meerdere jaren worden verdeelt.
 
Televes Coaxdata modem beschikt tevens over een WiFi Access Point wat ervoor zorgt dat er in het chalet draadloos internet beschikbaar is. De Televes Coaxdata modem in de woning is tevens voorzien van drie maal een RJ 45 aansluiting (vaste internet aansluiting) voor aansluiting van een laptop of bijvoorbeeld voor een huisautomatisering systeem.

De Televes Coaxdata apparatuur is volledig op afstand programmeerbaar en uitleesbaar, zowel op SNMP als hoogfrequent. 

In 2016 hebben wij meer dan 6.000 woningen/chalets voorzien van onze Televes Coaxdata modem, verdeelt over meer dan 50 parken.

 

 

Televes Coaxdata master/slave met SFPTeleves Coaxdata master/modemTeleves Coaxdata WiFi modem
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign