moment...

 NL EN
zoek
Engenius maakt WiFi slimmer
Hoe zorg je dat je overal WiFi bereik hebt?

Zien is geloven en we snappen heel goed dat ook uw tijd kostbaar is. Wij hebben echter zo veel te vertellen en zijn zo ontzettend enthousiast over deze nieuwe revolutionaire WiFi techniek dat we het van de daken willen schreeuwen. Voordat we dit gaan doen vragen we u maximaal 2 minuten van uw tijd, bekijk onderstaande video. Bent u daarna, net zoals ons ook enthousiast lees dan verder en bel vervolgens met Pieter, Peter of Bart op 033 – 4610337 voor meer informatie.Een veel gehoorde klacht is dat het bereik van een WiFi Acces Point slecht is. Dichtbij het Acces Point gaat het goed maar zodra je op de 1e verdieping staat wordt het signaal een stuk minder dus ook de internetsnelheid. Laat staan als je naar de zolder loopt of een ander uithoek in huis (schuur, garage, kelder). Veel mensen proberen het WiFi signaal te verbeteren middels een repeater. Maar dit zijn de bekende pleisters. 

Hertzinger biedt nu dan ook een revolutionaire EnGenius WiFi oplossing gebaseerd op een roaming techniek. De oplossing is eigenlijk net zo simpel als deze effectief is, namelijk je creëert een WiFi lus met een bypass. Voor installateurs die ook televisiedistributienetwerken aanleggen: de huidige WiFi distributie techniek is gebaseerd op een rijgsysteem, het nieuwe WiFi systeem op een sternetwerk waarbij de verschillende nodes onderling ook nog eens gekoppeld zijn. Het Wifi signaal ‘zoekt’ dan altijd de meest betrouwbare en snelste route naar het media-apparaat.

Overal waar slecht WiFi bereik is plaats je een EnGenius Mesh router, deze maakt automatisch contact met de andere routers. Vanaf dit moment heeft uw klant in het gehele huis (of kantoor) goed WiFi bereik en hoeft nergens opnieuw in te loggen.

Deze revolutionaire WiFi techniek hebben we op dit moment nog beperkt op voorraad, dus wilt u hiermee snel aan de slag stuur dan snel een mail voor meer prijsinformatie. Vanaf eind augustus zijn de bulkleveringen mogelijk. Een WiFi product waarbij u als leverancier ook (weer) aan kunt verdienen. EnGenius WiFi producten met stabiele prijzen, ook op het internet! Wilt u niets missen bestel dan uw samples op tijd!

Bel 033 - 4610337 of mail ons
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign