moment...

 NL EN
zoek
De Stanleylaan I onderscheiden met de VKG Architectuurprijs Renovatie


De keuze van de jury is op de Stanleylaan gevallen omdat het project zich onderscheidt door een fijne geraffineerde detaillering en op alle niveaus een grote samenhang vertoont.
Een project waarin met kozijnen, roosters en borstweringen zorgvuldig is omgegaan, tot aan toegevoegde elementen als luifels en entreepartijen. Een project waarin de ontwerper techniek en architectuur met beperkte middelen optimaal bij elkaar heeft gebracht. Een project ook waarin de ontwerper zich niet louter heeft laten leiden door wat is, maar een project waarbij de invulling een tijdloze uitstraling heeft gekregen.
 
 
Bijgaand het filmpje van VKG waarin architect Rick Wessels door het project loopt.
 
https://youtu.be/RCcroqDfZso 
 
Helaas niet vermeld maar, volgens Bo-Ex, een essentieel onderdeel waarom de prijs is uitgereikt; schone gevels doordat er gebruik is gemaakt van een GSO systeem
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign