moment...

 NL EN
zoek
Campinglife-presentator haalt Astra in huis
Sander Janson is al vijftien jaar hét gezicht van het populaire RTL4-programma Campinglife. Ieder jaar zwerft Sander met camper en caravan door West-Europa en bezoekt tientallen campings en vakantiebestemmingen. Naast een uitgebreide kampeeruitrusting behoort ook de satellietschotel al jaren tot de standaarduitrusting van zijn crew.

‘Verleden zomer werd ik gevraagd om een presentatie te geven aan en een leuke promotiefilm op te nemen met de Astra Service Dealers in Nederland, zeg maar de installateurs die zich hebben gespecialiseerd in het installeren van satellietsystemen. Een fantastische ervaring wat resulteerde in een hele gave promo. Natuurlijk vroegen deze specialisten hoe ik thuis tv kijk. Met het antwoord waren ze minder tevreden en direct werd mij een Astra-schotelset voor thuis aangeboden. 
Ik heb er nooit bij stilgestaan, maar eigenlijk heb ik heel veel ervaring met satelliettelevisie. Door mijn werk als Campinglife-presentator kijk ik een paar maanden per jaar via een Astra-satellietschotel naar televisie. Ik heb me hier altijd over verbaasd; we zaten bijvoorbeeld op een camping in Italië en binnen no-time keken we met de crew naar RTL4. Wat ik altijd erg gaaf vond, is dat we naast de Nederlandse zenders ook tientallen verschillende Europese zenders konden zien.  Wat heel veel mensen niet weten, maar wat ik echt helemaal te gek vind aan digitale televisie via de satelliet, is dat je via Astra tientallen BBC- en ITV-kanalen gratis kunt ontvangen. En wat denk je van het enorme aanbod met Duitse zenders.’

Thuis op vakantie
Nu de Astra Service Dealer bij Sander Janson thuis in Scheveningen ook een Astra-schotelsysteem heeft geïnstalleerd voelt Sander zich alsof hij weer aan het kamperen is. ‘Raar, maar een prettig gevoel. Ik associeer satelliettelevisie met vakantie en nu ik thuis ook een satellietschotel heb, heb ik het gevoel thuis op vakantie te zijn.’  

CanalDigitaal smartkaart mee op reis
Dat reizen bij Sander in het bloed zit, blijkt als hij aan de installateur vraagt of hij de CanalDigitaal-smartkaart voor ontvangst van de Nederlandse zenders nu ook gewoon mee kan nemen als hij op reis is. ‘Kan ik deze smartkaart ook gebruiken als ik bijvoorbeeld voor opnames in Frankrijk of Oostenrijk zit?’ Geen probleem: dat is nu de kracht van digitale televisie via de satelliet. Overal binnen het ontvangstgebied van Astra (heel West-Europa) kun je de smartkaart gebruiken. Gewoon de satellietschotel uitrichten, smartkaart in de ontvanger stoppen en kijken!

Astra multibeam-ontvangst
Bij Sander thuis is een zogenaamde multibeam-satellietschotel geïnstalleerd. Eén satellietschotel waarmee de drie belangrijkste Astra-posities voor West-Europa ontvangen kunnen worden. De schotel is voorzien van een twin-LNB, zodat ook de slaapkamer van Sander Janson direct is voorzien van satellietsignaal. ‘Kan ik zondags in bed toch nog even de herhaling van Campinglife zien op RTL4’, grapt de sympathieke presentator.
Bent u ook een kampeerder met een satellietschotel en wilt u hetzelfde gevoel ook thuis? Kijk op www.onastra.nl voor de dichtstbijzijnde Astra Service Dealer.  Het thuis-op-vakantie-gevoel met Astra.
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign