moment...

 NL EN
zoek
Hertzinger ondersteunt dealers met promotiewagen
Sinds kort heeft Hertzinger Satellietontvangst een promotiewagen beschikbaar voor haar dealers om te gebruiken op evenementen, dealershows of braderieën.
Een opvallende wagen die meteen in het oog springt door de bestickering en de ter plaatse op het dak te monteren satellietschotel. Binnenin de wagen is een complete ASTRA2Connect Ka-band set geïnstalleerd, u hoeft alleen maar zelf een computer of laptop aan te sluiten. Ook is er een TV met settopbox (NL zenders) aanwezig, evenals een ‘hotspot’ router om bezoekers een persoonlijke ‘internet via de satelliet ervaring’ te geven

In het weekend van 14/15 september had dealer Dipilo uit Rijkevoort de primeur om dit promotiemiddel in te zetten. Pim Peters van Dipilo: ”Ten eerste had ik een hoop bekijks op de snelweg! Verder kregen we op de Riekevortsedag een hoop aanloop in de trant van ‘Hé wat is dat nou … ?‘, mensen gaven er ook blijk van er al eens iets over gehoord te hebben en kwamen er hierdoor op terug.”

U kunt de wagen - indien beschikbaar – reserveren voor uw evenement via het algemene telefoonnummer van Hertzinger: 033-4610337.
De wagen dient zelf opgehaald en teruggebracht te worden. Een redelijk zware auto om de promotiewagen te trekken is aanbevolen en een rijbewijs met categorie E is verplicht.
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign