moment...

 NL EN
zoek
SMS bij inbraak
Bedrijfspand
Gelukkig zijn de meest voorkomende alarmmeldingen “loos alarm”. Verkeerd intoetsen van de code of een nieuwe schoonmaker die het alarmsysteem nog niet weet te bedienen. Wel blijft het een vervelend verschijnsel; u wordt gebeld door de alarmcentrale en moet in de auto stappen om te kijken wat er aan de hand is. Deze keer zou het toch zo maar kunnen dat...

Met het HERTZINGER Easy A systeem hoeft dit niet meer! Wanneer er een beweging wordt geconstateerd in uw bedrijf terwijl het alarm geactiveerd is ontvangt u direct een SMS op uw iPhone of Smartphone, waarna u direct op uw telefoon kunt kijken op de verschillende camera’s in uw pand wat er aan de hand is.

Heeft u het idee dat er medewerkers in uw kantoor komen terwijl u afwezig bent? Het HERTZINGER Easy A systeem is zo in te stellen dat wanneer er tijdens uw afwezigheid iemand in uw kantoor komt u een SMS ontvangt en direct het camerabeeld op uw iPhone, Smartphone of iPad kunt bekijken.


Woonhuis
Loopt er iemand door uw tuin of is er iemand in uw woning? U ontvangt een SMS op uw telefoon en kunt direct zien wie zich in uw tuin of woning begeeft op uw iPhone, Smartphone of iPad. Onafhankelijk waar u zich begeeft: in de auto of op vakantie, u kunt dan direct reageren door de alarmdiensten of de buren te bellen. Heeft u een  brandalarmsysteem of rookmelders in uw bedrijfspand of woning? Deze kunnen op het HERTZINGER Easy A systeem worden aangesloten. U ontvangt bij rookontwikkeling direct een SMS op uw telefoon en kunt op uw iPhone, Smartphone of iPad de camerabeelden controleren of er werkelijk rookontwikkeling of brand is en direct de alarmdiensten inschakelen.

Algemeen
Het HERTZINGER Easy A systeem is uitermate eenvoudig op uw bestaande camerasysteem en alarmsysteem aan te sluiten. Naast de mogelijkheid tot de live camerabeelden worden er ook screenshots gemaakt wanneer het Easy systeem wordt geactiveerd waardoor u ook achteraf stilstaande beelden kunt terugkijken. De camerabeelden worden in een hoge kwaliteit en volgens de laatste normen (MPEG-4) via het internet, bijvoorbeeld ADSL, naar uw Smartphone, iPhone of iPad verzonden. Alleen wanneer het systeem wordt geactiveerd worden de beelden verzonden. Dit om onnodig internet verbruik te
voorkomen. Wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is kan het systeem ook worden ontsloten
op een draadloze data verbinding (UMTS). Het HERTZINGER Easy A systeem is eenvoudig uitbreidbaar waardoor verlichting automatisch wordt uitgeschakeld en rolluiken automatisch sluiten wanneer het alarm wordt geactiveerd. Hierover informeren wij u graag.
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign