moment...

 NL EN
zoek
Internet over Coax
Geheel nieuw is deze oplossing om internet over de coaxkabel te distribueren. In het verleden bestonden er al systemen echter deze systemen waren relatief kostbaar en functioneerde niet in alle netwerken. Televes heeft met 3e generatie internet over coax de oplossing gevonden.

 
Doordat er enorme verschillen kunnen zijn tussen de eerste Slave in het netwerk en de laatste Slave in het netwerk (85dBuV) zijn nagenoeg in alle coax netwerken geschikt om deze apparatuur toe te passen en dus alle locaties te voorzien van internet.
 
De Centrale en de Slave (unit in de woning of hotelkamer) zijn identiek, softwarematig wordt er aangegeven of het een Centrale of Slave betreft. Het systeem kan maximaal 100Mbps doorsturen naar één of meerdere Slaves (256). De 100Mbps wordt dan gedeeld door het aantal Slaves. Per sterpunt kan een extra Centrale worden geplaatst om meer bandbreedte beschikbaar te hebben.
 
Via een additionele apparaat (Televes ToX – zie foto) zijn alle Centrales en Slaves volledig via het internet te controleren en bedienbaar. Vele waarden zijn uitleesbaar zodat storingen of problemen zeer snel kunnen worden achterhaald (en is er dan een vermoedelijk defect, de monteur hoeft maar één type mee te nemen, de Centrale en Slaves zijn identiek).
 
Alsof het niet genoeg is . . . Internet via het lichtnet? Ook dit is mogelijk. De Televes unit is geschikt voor Internet via het stopcontact (Homeplug)
 
Praktijk
In mei 2011 worden alle kamers in een bestaand hotel uitgevoerd met de Televes internet apparatuur. Via deze apparatuur wordt in alle kamers een volledig IP TV systeem aangeboden. Buiten dat de kosten lager zijn dan een nieuw LAN netwerk aan te leggen, hoeven er in het hotel geen vleugels dicht voor aanleg. Komt er een kamer vrij dan wordt de Slave gemonteerd en is direct internet acces aanwezig in de hotelkamer.
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign