moment...

 NL EN
zoek
Modulator DVB-S/S2 naar DVB-T
Ikusi STC 100 en STC 200.
 
Een unieke nieuwe serie van Ikusi waarbij DVB-S/S2 (satelliet) wordt omgezet naar DVB-T (“Digitenne” over coax). Alle moderne TV’s geproduceerd na 1996 zijn voorzien van een DVB-T tuner, hierdoor kunnen deze TV’s digitale DVB-T programma’s ontvangen. Door de robuuste modulatietechniek in DVB-T zijn storingen in het bestaande netwerk nagenoeg uitgesloten.
 
Deze techniek werd door Ikusi al in eerdere modellen toegepast maar nu zijn de nieuwe Ikusi modellen voorzien van Ethernet aansluiting zodat programmeren en controleren van de apparatuur ook op afstand kinderlijk eenvoudig is geworden. Al deze nieuwe types van Ikusi zijn voorzien van een programmeerbare input (met DiSEqC 1.0) zodat, op afstand, de cassette geprogrammeerd kan worden op een andere satelliet of polariteit. De Ikusi STC 200 is gelijk aan de Ikusi STC 100 maar dan in een twin uitvoering, twee afzonderlijke satelliet inputs naar één hoogfrequent outputs.
 
De gehele DVB-S of DVB-S2 input multiplex kan worden gedecodeerd en alle zenders in deze transportstream kunnen als Free to Air (FTA) in het netwerk worden doorgestuurd, ook in digitale kwaliteit maar dan in DVB-T of DVB-T2.
 
Of het nu gaat om DVB-S (MPEG-2) of DVB-S2 (MPEG-4) alle zenders worden door de Ikusi cassettes transparant omgezet in COFDM modulatie (DVB-T of DVB-T2).
De commerciële en publieke HD zenders zijn officieel nog niet beschikbaar voor doorgifte in hotels of recreatieparken maar deze Ikusi head-end apparatuur is er al voor geschikt. Zodra de zenders in HD beschikbaar zijn, kunnen de Ikusi cassettes, op afstand, worden omgeprogrammeerd en zijn de (Nederlandse) zenders in HD beschikbaar.
 
Doordat vele Nederlandse zenders in een beperkt aantal multiplexen beschikbaar zijn, kan er een head-end worden opgebouwd met een beperkt aantal Ikusi  STC’s. Hierdoor kan er al een digitaal Ikusi head-end worden geleverd voor nog geen 10 duizend euro (met doorgifte van 20 zenders !).
 
Laat u snel informeren naar de mogelijkheden. Proberen kan ook; installeer een nieuw digitaal Ikusi head-end bij uw klant in een hotel of recreatiepark, bent u of uw klant niet tevreden dan kan het Ikusi head-end binnen 4 weken worden geretourneerd.
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign