moment...

Particulier > Internet via Satelliet > Calamiteiten
 NL EN
zoek
  calamiteiten 
Diverse overheidsinstellingen werken inmiddels, naar volle tevredenheid, met dit unieke Hertzinger IP-Mobiel Internetsysteem. De aanleiding was om tijdens calamiteiten altijd een volwaardige internetverbinding te hebben maar inmiddels wordt het IP-Mobiel systeem ook als primaire internetverbinding ingezet.

Dit vol automatische systeem is speciaal ontworpen voor tijdelijke of mobiele internet toegang. Hierbij valt te denken aan organisaties die actief zijn bij calamiteiten (brandweer, marechaussee, politie) en aan bedrijven die tijdens evenementen internet toegang willen hebben. Ook voor bedrijven die een 100% internet back-up willen hebben is dit systeem uitermate geschikt. De Flight Case kan ook worden ingezet als Internet Hot Spot. Dan is er, nadat het systeem operationeel is, automatisch een WiFi Hot Spot beschikbaar waar internet toegang wordt verkregen.
Om altijd de beschikking te hebben over een internetverbinding heeft Hertzinger een mobiel systeem ontwikkeld dat in een Flight Case ( een grote koffer) is ondergebracht, het IP-Mobiel internetsysteem. Na het openen van de deksel en het aansluiten op 230 Volt (of 12 Volt) richt het systeem zich automatisch op de satelliet waar een internetverbinding wordt gerealiseerd. Binnen 5 minuten is er een volwaardige 10Mbps internetverbinding, ongeacht of het systeem nu wordt opgezet in de Randstad, op de hei, midden in het bos of op een berg in de Alpen.


Meer informatie
 
 
 
 
 
Webdevelopment | Opmerkelijk Marketing & Xites webdesign